2011. március 22., kedd

- Virtapay - Általános Szerződési Feltételek

Ha használod a Virtapay honlapját, elfogadod és betartod a következő feltételeket !

A Virtapay fenntartja magának azt a jogot, hogy időnként változtassa és módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket, előzetes figyelmeztetés nélkül. A Szlgáltatás további használatával Őn elfogadja a módosításokat és a változtatásokat. Megtekintheti a legújabb szolgáltatási Feltételeket bármikor a következő web címen : http://www.virtapay.com/terms.php

Fiók feltételek

1. Ön vállalja, hogy közvetlen és személyesen regisztrálja magát a fiókba. A   számlák automatikus vezetése nem megengedett és azt megszüntetjük.

2. Ön vállalja, hogy egy elő E-nail címet és minden további kért adatot megad, ahoz, hogy a regisztráció folyamata érvényes legyen.

3. Ön vállalja, hogy továbbra is csak egy Virtapay fiókot tart fenn, csak ebben az esetben engedélyezzük a fiók működését.

4. Ön vállalja, hogy nem használja a szolgáltatást illegális vagy jogosulatlan célra.  Ön egyetért azzal, hogy azon terület törvényei szerint használja ezt a szolgáltatást ahol él.

5. A szolgáltatás használatának feltétele, hogy az Ön életkora 13 év vagy annál több legyen ! A felsorolt feltételek megsértése a fiók megszüntetésével jár!

Számlaegyenlegek

MINDEN SZÁMLAEGYENLEG VIRTUÁLIS VALUTA ! - A Virtapay fenntartja a virtuális valutát, amely független az ÖSSZES NEMZET  és kormány pénznemeitől. A Virtapay valutában denominált Dollár és cent (hasonlóan mint a jelenlegi pénznem az Egyesült Államokban és további 20 országban) A Virtapay valuta jelenleg egy zárt rendszer, és nem lehet egyéb valutára cserélni vagy rendszeren kivül felhasználni. Terveink között szerepel a személy - személy közötti ügyletek integrációja, kereskedő és bevásárlókosár rendszerek és még sok más szolgáltatás. Mivel zgyanaz a helyzet mint más pénznemek esetében amelyet széles körben használnak, annak értéke súlyozott a világ más valutáival szemben, és ingadozni fog, köszönhetően a piaci erők, mint kínálat és kereslet stb..

Változó Napi ráta

Ha Ön EarlyBird felhasználó (ze az a felhasználó aki aktív abban az állapotba amíg a fejlesztés vagy a Béta verzió állapotában állunk) akkor keresni fog, egy változó napi átlagot, ami automatikusan bekerül a Virtapay napi egyenlegbe.

Változtatások a Szolgáltatásban

1. A Virtapay fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa vagy megszüntesse, ideiglenesen vagy véglegesen a szolgáltatást (vagy annak brmelyik részét) értesítés nélkül, bármikor.

2. A Virtapay nem vállal semmilyen felelősséget, Önnek vagy egy harmadik félnek, a módosítások vagy a szolgáltatás megszüntetése miatt.

Felmondás

A Virtapay - nek, saját belátása szerint, joga van felmondani a számlát, és megtagadni bármely jelenlegi vagy jövőbeli használatát ennek a szolgáltatásnak, vagy bármely más Virtapay szolgáltatásnak. Ez a jog elsősorban a Virtapay saját védelmét szolgálja azokkal a felhasználókkal szemben, akik egyszerre több számlát hoznak létre. Az ilyen eset magában hordja a számla felmondását és hatástalanítását, bármilyen összegű, jellegű egyenleg keletkezett a számlán.

Általános Feltételek

1. Fenntartott jogunk, hogy visszautasíthassa a számlát bárki, bármikor, bármilyen okból.

2. A szolgáltatás igénybevétele mindenkor az Ön felelőssége. A szolgáltatás azon állapotában ahogy az éppen van.

3. Tilos módosítani, adaptálni vagy feltörni a szolgáltatást vagy módosított változatban megjeleníteni egy mások honlapon, ezzel megtéveszteni az embereket, hogy ez a Virtapay szolgáltatás.

4. Ön elfogadja, hogy nem reprodukálja, másolja, értékesíti, vagy kiaknázza bármely más módon a szolgáltatás lehetőségeit,a cég kifejezett írásos engedélye nélkül, vagy hozzáférést nem biztosít mások számára bármely Virtapay szolgáltatáshoz.

5. Szóbeli, fizikai, írásbeli vagy más visszaélés (beleértve a femyegetés és megtorlás) bármely Virtualpay ügyfé,l, tisztségviselő, alkalmazot vagy tag személyére vonatkozóan, az azonnali kizárást eredményezi.

6. Nem szabad közzétenni,  feltölteni, továbbítani kéretlen Emailt, SMS-t vagy "spant" üzenetet amelyek hivatkoznak a szolgáltatás nevére vagy webcímére. Nem tűrjük meg a spant ! Megsértése a fiók azonnali megszüntetéséhez vezet. Ön vállalja a következő linken olvasható Anti - Span politikánkat <> http://www.virtapay.com/anti-spam.php

7. Nem továbbíthat kódromboló természetű virus programot !

8. Nem postázhat obszcén anyagot, ennek megszegése azonnali kizárás!

9. A Virtapay nem garantálja hogy a szolgáltatás az egyéni igényeknek megfeleő, a szolgáltatás folyamatosan lesz időszerű és biztonságos, s hibamentesen működő az eredmények amelyeket elért a szolgáltatás pontos és megbízható, nő a termékek minősége,  változnak a szolgáltatások, az információk és sok egyéb amit kaphat Őn ebben a szolgáltatásban. A jelenlegi szolgáltatás megfelel az elvárásoknak, a fennálló hibákat ki fogjuk javítani.

10. Ön kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja , hogy a Virtualpay nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen, közvetett, véletlen, különleges, következményes vagy példaértékű károkért, beleértve, de nem kizárólagosan, a KÁRTÉRÍTÉS a kizárólagos hasznot, jólét, használat, adatokat vagy egyéb immateriális veszteségeket (ha a Virtualpay-t értesítettk a lehetséges kárról) ami már : rendeltetésszerű használat,vagy ha nem tudta használni a szolgáltatást, a Beszerzési költségek - helyettesítő termékből, szolgáltatásokból eredő bármilyen árú, adatok, információk, megvásárolt vagy előállított, vagy kapott üzeneteket, illetve megkötött ügyfelek révén, vagy a szolgáltatás, a jogosulatlan hozzáférés, vagy az adatok megváltoztatása, azon nyilatkozatok megváltoztaása, vagy azok átadása harmadik személy számára, illetve bármely más kérdesben amely a szolgáltatást érinti.

11. Az a tény, hogy valaki nem ismeri, nem tudja a Virtualpay feltételeit, jogait, nem mentesíti a fenti feltételek és jogok alól!

25 megjegyzés:

  1. Mi a fene ez a leányvállalat? Miről is van szó? Arra lennék kíváncsi, hogy az összegyűlt virtuális pénzt mikor realizálhatom végre. Mert először márciusról volt szó, most meg nem is tudom, hogy miről van szó!

    VálaszTörlés
  2. A leányvállalat azokat az embereket, vállalkozásokat, cégeket jelenti, akik egy affiliate programban alád regisztráltak, azaz ők képezik azt a bizonyos második szintet! Lásd. MLM rendszer Pld. ami azt jelenti, hogy nem csupán a saját, hanem az ők munkájuk után is kapsz a rendszeren belül jutalékot.. Az EasyBird bónuszjutalék, amit jelen pillanatban minden aktív felhasználó kap, azért van, hogy teszteld a vásárlói rendszer funkcióit, magyarul, vásárolj termékeket, minőtsítsd a kereskedőket és a termékeket. Kérdezted mikor realizálják ezt a pénzt? Ha folyamatosan követed az eseményeket, minden bizonnyal találkoztál a Virtuális valuta kifejezéssel, ez azt jelenti, hogy ez nem egy hagyományos fizetőeszköz, nem kézzel fogható pénz. Ezt az elektronikus bankszámládon tartod, növeled, vásárolhatsz, cserélhetsz érte, sőt ajándékozhatod más felhasználóknak. A cég tendenciája, az, hogy a virtuális valutát, mint nem fizikális fizetőeszközt népszerűtsítse és elterjessze a világbanm ami által a hagyományos pénz lassan, folyamatosan megszünik.Nos tudomásom szerint arról volt szó, hogy amikor teljesen kész a rendszer, akkor azt az összeget,ami a virtapay számládon van, jóváírják a PayPal számládra, de ez akkor is virtulis pénz marad, csak vásárlásra használhatod fel, készpénzként nem jutsz hozzá. Sajnos e fölött nagyon sok felhasználó elsiklott, vagy nem értette meg az általános szerződés feltételeit,pedig benne van, csak jogi nyelven megfogalmazva...Remélem kielégítő választ adtam kérdésedre, ha vannak további kérdések, szivesen válaszolok ha tudok.. Készpénzt csak az affiliate programokkal tudsz majd keresni !

    VálaszTörlés
  3. Nagyon köszönöm a válaszodat!
    Már csak azt nem értem, hogy akkor minek fognak itt árulni, ha a termékért cserébe nem kapnak pénzt, hiszen ha számlán lévő pénzzel is csak vásárolni lehet, tehát ez olyasmi akkor, mint régen volt, hogy csizmáért 3 tyúk. Nem értem hát, hogy kinek miért lesz érdemes eladni egy TV-t mondjuk, ha nem érte kp-t.
    No, majd talán ezt is megértem egyszer. Sajna nagyon nem értem ezeket az időnként bejövő leveleket. De azt sem tudom, hogy tulajdonképpen mit is árulnak az oldalakon, mert vagy nem tudom, vagy nem értem mire jó. De eléggé érdekes dolgok.
    Egyébként nagyon sokat segítettél, majd foglak zaklatni még az biztos. Ha akvarisztikai gondod van, akkor én nagyon szívesen segítek

    üdv

    VálaszTörlés
  4. Erről mi a véleményed, mert nemigen értem

    köszi

    http://virtapaytopaypal-lizzy.blogspot.com/2011/07/virtapay-to-paypal-currency-converter.html

    VálaszTörlés
  5. No ezt én sem értem:

    aquad írta...

    Erről mi a véleményed, mert nemigen értem
    köszi
    http://virtapaytopaypal-lizzy.blog ....... ..............
    Lehet, hogy átverés.
    Megcsinálod és elteszik az 50-52$, ráadásul kitiltanak.
    Ha ez... http://virtapaytopaypal-lizzy.blog ....... .............. igaz, akkor a virtapay miért nem hirdeti a blogjában.
    Várok valami értelmes igaz magyarázatot, és nem mellébeszélést.

    VálaszTörlés
  6. ALEXA rangsorolja a világ WEB oldalait.
    http://valuethiswebsite.com/www.virtapay.com
    2011/08/31. állapot
    Virtapay.com az a becsült értéke 1.776.966 $ és rangsorolja # 1045-ben a világ (Alexa). A napi hirdetések bevétel: $ 3,062 és oldalmegtekintések nap: 495.512. A honlap házigazdája a szerveren, hogy elhelyezi a Seattle WA Egyesült Államokban.

    Utolsó frissítés 2011/09/16
    Betöltése
    Virtapay.com az a becsült értéke 1.560.645 $ és rangsorolja # 1179-ben a világ (Alexa). A napi hirdetések bevétel: $ 2,714 és oldalmegtekintések nap: 439.194. A honlap házigazdája a szerveren, hogy elhelyezi a Seattle WA Egyesült Államokban.

    A VirtaPay értéke fokozatosan romlik.
    Miért? Talán azért, mert halogatja az ígéretének beváltását.
    Bizonytalan, érthetetlen fejlesztést ír, és pénzt kér, vagy ígér---értelmezhetetlen az angol fordítás---
    Fontos volna egy érthető fordítása a blog tartalmának, http://www.virtapay.com/blog/
    Tele van a blog fenyegetésekkel. Magyarázat kell inkább.
    Várjuk a segítséget-segítségét!

    VálaszTörlés
  7. Engem az érdekelne leginkább, hogy az összegyűlt pénzt mikor lehet realizálni valamilyen formában. Akár kp, akár tényleges tárgyi dolgok beszerzése. Úgy emlékszem, hogy idén márciusra ígérték. Ha valakinek bármilyen infója van, kérem hamar ossza meg itt velünk.
    köszönöm

    VálaszTörlés
  8. Ha a Paypal-ra küldi a pénz, azt át lehet utalni kb 10% levonásával a saját számlára. A gond, hogy a magyar törvény nem "szereti" az internetes pénzkeresést és ezért keményen kell adózni utána. Ja és jó pár internetes banknak van saját bankkártyája, amivel bárhol fizethetsz, lehet még a Paypal-nak is van.

    VálaszTörlés
  9. De paypalra hogyan lehet virtapay-ről küldeni? Mert én nem lelem seholse. Paypalnak nincsen bankkártyája úgy tudom. Alertpaynek van?

    VálaszTörlés
  10. Egyenlőre nem lehet átutalni Paypalra. Én is azt várom, mert már áprilisra ígérték, de azóta is csak ígéretek vannak. Alertpaynek úgy tudom, hogy van bankkártyája.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Ma láttam, hogy 10.000 Virtapay $ vettek volna 160$! Ezek az ígéretek olyanok, mint a 6pck volt ( aki benne volt tudja SCAM)
    Szerintetek a Virtapay dollárokból látunk mi valamikor valamit is valódi dollárban? Azt ígérgetik, lesz valami hirdetés klikkelős munka a honlapon, de erre is nekünk kellene fizetni. Ez azért már sok nem? Ti mit mondotok erről? tergu Te azt írod, hogy Alertpayra lehet esetleg innen utalni pénzt? Jól értem?

    VálaszTörlés
  12. Ezek olyanok, mint az ígéret földje! A fene egye meg. Ha valakinek esetleg van infója, kérem ossza meg.
    köszi

    VálaszTörlés
  13. Szerintem számoljátok ki több ezer millió dollárt fizetnének ki, kb 0,1 %-át fogja odaadni a virtapayes dolcsinak, legalábbis szerintem, aki már egy ideje csinálja minimum van 5-6 ezer dollárja, az más fél millió forint minimum és szerintem több millióan várnak a csodára... rengeteg pénz, kizárt hogy kifizessék sajnos :(

    VálaszTörlés
  14. Egyre kevesebb a létszám, és az érték, lásd a korábbiakat
    Kipotyognak a csalók.

    Virtapay.com az a becsült értéke 1.090.339 $ és rangsorolja # 1713-ben a világ (Alexa). A napi hirdetések bevétel: $ 1868 és oldalmegtekintések nap: 302.283. A honlap házigazdája a szerver, amely elhelyezi a Seattle WA Egyesült Államokban.

    VálaszTörlés
  15. Ma megint jött valamiféle levél, de nem értem. Esetleg valaki érti?

    VálaszTörlés
  16. Semmire sem jo én befejeztem 1 honapja nem látogatom és nem is fogom már ez 1 átverés soha nem fog paypalra utalni a facebook alkalmazást érdemes végleg eltávolitani

    VálaszTörlés
  17. Az utolsó levél, ami jött nem tarlmaz valamiféle kifizetésekről szóló részt. Mintha! Valaki aki ért angolul, nézze már meg légyszi!

    VálaszTörlés
  18. Nos elvileg megnyilt a szabad vásárlás és már nem csak digitális termékeket lehet vásárolni,de ki az aki ezt elfogja fogadni fizetség képpen ha nincs is értéke?

    VálaszTörlés
  19. hát nem túl aktív ez a fórum :(

    VálaszTörlés
  20. Engem igenis érdekelne, ha valami fontosabb infót is kapnánk róla !!!

    VálaszTörlés
  21. Vegyetek fel skypre: Condemned71

    VálaszTörlés
  22. Mikor, shogyan lesz elkölthető pénz a virtapay dollárokból????? Lesz ilyen, vagy csak egy nagy átverés?????

    VálaszTörlés
  23. Változott a vírtapay nézzétek meg.

    VálaszTörlés